Pep Toni Rubio va nèixer el 9 de Maig de 1960 a Palma de Mallorca. Va tenir una flauta per primera vegada als nou anys i de llavonces ençà no ho ha deixat mai. El fabiol i tamborino el va començar a aprende l´any 1976.

I ben aviat formaba colla amb en Pep Rotger. Va agafar també el guitarró, les xeremies, la guitarra, el llaüd, i altres instruments relacionats amb el folk de Mallorca. Var construir un parell de xeremies.

Toni ha enregistrat CDs de manera activa amb els grups que hi sona o que ha sonat de manera activa, ( Música Nostra, Xeremiers de sa Calatrava, Ximbomba Atómica, Mesclat, Parado de Valldemossa, Siurell Elèctric, Marusa Cano) o be en col.laboració amb altres grups, ( Daniel y la Quartet de Baño Band, (cantautor pop),Tomeu Penya,(cantautor), Cucorba,(música infantil), Tradivarius, (folk), Ensemble Llull, (música medieval), Himne de Mallorca, (versió oficial amb xeremies), amb Joan Bibiloni, etc... Va fer la música del himne del P.S.M., i també la música dels gegants de l'Agrupació decolles geganteres de les Illes Balears (Foner balear i Tanit).

Darrerament dona classes de flabiol al Conservatori Superior de les Illes Balears, a l'escola de música de Pollença, i toca amb els Joch de Ministrils del Consell de Mallorca. Ha estat nombrat membre vocal del Consell Assesor de Cultura Popular del Govern Balear l'any 2003. L'any 2007 participa en l'enregistrament de la cançó institucional del Gover Balear, amb Joan Valent, Toni Pastor, Ara Malikian (violí),