Palma de Mallorca, 22 de juliol de 1961। Cranc

Una veu personal qu'ens ha acompanyat durant molts d'anys i ara torna perquè pot । Perquè vol.

Espectacles:

Canta amb mi
Tot sol com un mussol, amb un guix, una pissarra o un paperot, la veu i qualque vegada acompanyat a la guitarra. Agustí s'adreça als més petitets per a introduir-los al fantàstic món del ritme, la cançó i la paraula.
Cançons de Nadal
Per a tots els públics i per a un temps en que el fred recomana acostar-se al foc. L'Agustí acompanyat d'una banda de "swing" ens proposa ballar, també d'aferrats, els més tradicionals i nous ritmes del Nadal.
Cantem plegats!
T'hi apuntes a cantar?
També per a tots els públics, emperò especialment adreçat als joves, T'hi apuntes a cantar fa un repàs de l'actualitat musical i ens convida a més de a la festa a reflexionar.
Cançons del món
Una volta al món que arreplega la riquísima diversitat musical que hi ha al món। Lligant-ho tot amb aportacions de la nostra identitat cultural
Pot ser la proposta mes Cumbaià, però també més participativa. On es fa un repàs de la historia de la música popular que va des de els ritmes africans fins arribar a l'Skà passant pel flamenc el blues, el rock i el jazz. Tots els públics.
L'equilibrista
Un espectacle intimista de fusió llinguïstica on agustí interpreta els ritmes mes seductors i convida a llengües germanes a compartir cantant
Perquè vull
Agustí Baró ens convida a recordar i compartir les cançons d'una vida en un format intim on acompanyat pels mes propers i començant per la seva versió del "Perquè vull d'Ovidi Montllor ens condueix a un viatge a la memòria. Espectacle podríem dir generacional.
Identitat, imatge, paraula, veu ...
Un espectacle multi-mitjà sorprenent on s' ens convida a veure i sentir com, també, es pot compartir identitat.

Contacta amb mi: agustibaro@gmail.com
agustibaro.blogspot.com

Contractació: Sargantana so i llum autèntics